Nieuws

Een feestje organiseren? Een verjaardag vrijgezellenfeest, huwelijk, bedrijfsuitje of jubileumfeest. 

Blue Buddha Beachclub verzorgt het graag voor u. Kom eens langs of neem contact op voor de mogelijkheden en geniet van een mooi moment op een uitzonderlijke locatie.

Met zomerse groeten,
Blue Buddha Team

TEAM

        

     MEET THE CREW

    

 

Onderwerp

Cabines TE HUUR
wo. 15 mrt.'17

Bent u nog op zoek naar een cabine in het pittoreske Duinbergen? Aarzel dan niet en contacteer ons op 0032478715038 of stuur een mailtje naar [email protected]

LACOSTE
za. 11 mrt.'17

 

Lacoste is een Frans kledingbedrijg. Het is opgericht door René Lacoste in 1933, een beroemde Franse tennisspeler, en André Gillier. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt kleding, schoeisel, parfum en monturen over de hele wereld. Ons Blue Buddha Beach team krijgt de eer om de befaamde polo's te dragen. 

PRANANATHA Teak
di. 07 mrt.'17

Prananatha is onze ideale partner voor luxe outdoormeubelen met oog voor detail en een prachtig design. Dankzij hun rechtstreekse import vanuit Azië bieden ze een uitstekende prijs-kawiliteitsverhouding. In het gamma van Prananatha zitten meer dan duizenden producten: exclusieve teak meubelen, koloniale meubelen, tuinbeelden, sfeerverlichting... . En dan hebben we het nog niet over de ontelbare andere decotratie en accessoires! Ontdek het nu op www.prananatha.be.